maanantai 22. heinäkuuta 2013

Johdanto

Forever Young kertoo 2 nuoren tytön elämästä. Becky Meadows tapaa Jemma Harveyn kesälomalla ja heidän elämänsä alkavat kulkea samaan suuntaan. Jemma tutustuttaa Beckyn vanhempiin miestuttaviinsa, sekä muihin kavereihinsa. Beckyn äiti ei pidä Jemmasta ja yrittää estää tyttöjen kohtaamiset, koska Jemma ei ole hyvää seuraa hänen tyttärelleen. Tytöt ovat kuitenkin vannoneet olevansa ystäviä elämiensä loppuun saakka, tapahtuipa mitä hyvänsä. Heistä tulee yhden kesän aikana erottamattomat ja nuoruus tuntuu lähes euforiselta.

Jemma Harley on punapäinen ja riehakas tyttö, jonka elämässä on paljon pahaa. Hän ei ole koskaan tuntenut isäänsä ja äiti on kuollut hänen mennessään yläasteelle. Jemma on päättänyt elää elämänsä täysillä, vaikka välillä huonoin valinnoin. Hänen nuoruutensa on lähinnä kulunut jo täysi-ikäisen poikaystävän ja viinanhuuruisen kaveriporukan kanssa. Hänen harrastuksiaan ovat lähinnä pakeneminen poliisilta ja puskissa piilottelu sosiaalityöntekijöiden varalta.

Becky Meadows on yksinhuoltaja-äidin ainoa lapsi. Hänen koulunkäyntinsä kuluu rutiininomaisesti. " Herää aamulla, syö aamupala, pese hampaat, meikkaa ja hyppää bussiin ". Kilttinä tyttönä hän ei ole koskaan kapinoinut. Hän ei ole koskaan edes ajatellut sitä. Miksi pitäisi, kun voi käyttäytyä kauniisti? Beckyllä ei ole koskaan ollut paljon ystäviä, sillä hänen äitinsä ei ole paikallaan pysyvää tyyppiä. Muuttaminen on ollut olennaista hänen elämässään jo pienestä lapsesta saakka. Beckyn isä on perustanut uuden perheen, eikä hän ole halukas näkemään tytärtään tai ex-vaimoaan edes viiden minuutin ajan. Becky on päättänyt olla rasittamatta itseään turhilla murheilla. Parasta on vain mennä eteenpäin, vaikka mikä olisi.

2 kommenttia:

  1. Kiinnostavanolonen tarina! Tulee vähän mieleen Sisko tahtoisin jäädä -leffa:) Toivottavasti alotat pian.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmäinen osa on pian valmis ja sitä pääsee lukemaan tässä parin päivän päästä. Toivottavasti jäät lukijaksi, jos ensimmäisestä osasta pidät :)

      Poista